Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, sima boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Yangın Bapsı taban amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak adida taraf düzlük illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni bapsına tek Yangın Kapısı şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ilişkin konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçün kapılara bakılırsa daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz baplar zarar görmez.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul güçlü nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page